top of page

Fem undervurderede

Vi kender det alle sammen: Vi har lyst til at emne, men hvor skal det foregå henne? Af ren vane ender vi nok med at oprette emnet i et af de mange steder, hvor vi plejer at oprette dem. Men på World of Potter er virkelig mange emne-lokationer som, jeg personligt, mener er en smule undervurderet, og fortjener en smule shine. Det vil jeg prøve at give dem! 

1. Gringotts

Kan du huske, hvornår du sidst havde et emne i Gringotts? Nej vel? Det kan jeg heller ikke. Faktisk så tvivler jeg på, om jeg nogensinde har haft et emne derinde. I alle de år, World of Potter har eksisteret, er der kun blevet oprettet 11 emner inde i Gringotts. Dét er jo alt for lidt, men hvad kan man egentlig emne derinde? Tjaaa, det er da også et godt spørgsmål. Måske første gang din karakter er inde i banken for at hæve nogle penge til Hogwarts udstyr? Vi husker vel alle de indtryk Harry Potter gennemgik, da han så den store flotte bank første gang, og da han så nisser første gang. Det kunne da være et fantastisk emne! Eller skal din karakter måske bruge en stor sum penge til at afholde en stor begivenhed? Det kunne da også være et skønt emne. 

Ja, det er svært at finde på ting, der kan foregå i en bank, men det er bare med at tænke kreativt. Så kommer idéerne frem. 

2. Hulkende Huldas toilet

Kan I virkelig tro det, når jeg siger, at der i det seneste år kun er blevet oprettet seks emner på Hulkende Huldas toilet? Nej vel? Det svarer til kun ét emne hver anden måned. Dét er jo for galt! 

Et emne i Hulkende Huldas toilet er jo perfekt for elever på Hogwarts. Skal I brygge en eliksir i skjul? Det perfekte spot. Eller har I måske en rimelig alvorlig snak, og vil sikre jer, at ingen andre elever hører jer? Så er Huldas toilet da også det perfekte setting. I risikerer selvfølgelig, at den skønne Hulda overhører jer, men derudover er det et perfekt sted for en privat samtale!

3. Avisernes redaktioner

Vidste I, at der kun har været ét emne hos avisernes redaktioner i de sidste fire måneder? Faktisk har der kun været 24 emner i alt hos redaktionerne. Det må vi da få gjort noget ved. Mulighederne for emner i redaktioner er da kæmpe stor, og det er endda ikke kun én redaktion, men to! Både Profettidende og Ordkløveren hører til her, så der er jo dobbelt mulighed for eventuelle relationer med journalisterne eller chefredaktørerne. Og hvilket bedre måde at starte jeres relation på, end med et emne hos redaktionen? Kender du i forvejen en chefredaktør eller en journalist? Jamen, så hop da lige forbi dem i et emne. Eller har du samlet dig en smule sladder, som vil være perfekt til en god historie? Så lav et emne med et møde hos en af journalisterne. Der er massere skønne muligheder! 

4. Vejledernes toilet

Det er sjovt med de toiletter der, og hvorfor de ikke bliver brugt. Det er hele syv måneder siden, at der sidst blev oprettet et emne på vejledernes toilet. Og så endda når de har sådan et lækkert bad, skulle man tro, at flere ville snige sig derind. Jeg ville i hvert fald gerne have et lækkert boblebad på deres toilet! 

Hvis du sniger dig derind, er det da også en perfekt mulighed for at få lavet en relation med en af de vejledere, der IG stadig går på Hogwarts. De opdager, at du har sneget dig ind på deres toilet, og hvad sker der så? Skynd jer at få oprettet et emne, og find ud af, hvad der sker, når du bliver opdaget. 

5. Det Hylende Hus

Jeg har faktisk altid troet, at Det hylende Hus var et ret populært emnested. Det er perfekt til at skræmme livet af nogle Hogwartselever, og man kan lave uendelig pranks derinde. Så det overraskede mig rigtig meget, da jeg fandt ud af, at det er ni måneder siden, der sidst blev oprettet noget derinde. Ni måneder!? Det er da alt for galt. 

Det er super mange muligheder for gode emner derinde. Måske er det første gang, du besøger Hogsmeade, og er allerede nu modig nok til også at udforske Det Hylende Hus? Eller måske elsker du uhygge, og forsøger at lokke dine bedste venner tættere på huset. Mulighederne er uendelige, og det er bare med at få oprettet nogle emner derinde! 

Vi skal altså bare have rystet gang i de mere inaktive emne-lokationer. De er skønne og idéerne skal bare lige frem. Hvilken emne-lokation er din favorit og hvorfor? Skriv det endelig i kommentaren! 

Til vi ses igen,

Francis Walker 

emne-lokationer

bottom of page