top of page

Ny børnebog fra

J.K Rowling

Skærmbillede 2021-10-17 kl. 15.27.38.png

I hendes nye bog, Julegrisen, følger man drengen Jack og hans bamsegris Lille Gis. Jack har altid haft Lille Gis ved sin side, og de har altid været bedste venner, men på en juleaften er Lille Gis pludselig forsvundet! Denne juleaften er dog ikke som den plejer: Den er nemlig magisk. Jacks legetøj og bamser bliver bragt til live, og Julegrisen (bamsen der har erstattet Lille Gis), har en plan om at bringe Lille Gis tilbage til Jack. Sammen drager de ud på et juleeventyr, så Jack kan få hans bedste ven tilbage. 

Øøøj, det lyder altså som et juleeventyr, som et hvert barn, eller barnlig sjæl, ville  elske at få læst højt i løbet af juletiden. Udover det spændende juleeventyr, så er bogen

også illustreret af Jim Field, så der venter nogle spændende tegninger til de modige sjæle, der kaster sig i krig med juleeventyret.  

Inspirationen til juleeventyret stammer fra et rigtigt legetøj, der blev givet til Rowlings søn, som erstatning for hans yndlingslegetøj, der nemlig var blevet væk. 

Så få da endelig bestilt bogen, så I kan læse den, når det bliver jul! 

Har du oplevet, at dit yndlingslegetøj pludselig er blevet væk? Så fortæl historien i kommentaren! 

Til vi ses igen,

Francis Walker

D. 12 oktober udgav skaberen af Harry Potter, J.K Rowling, en ny bog! Det er ikke ofte, at Harry Potter-forfatteren udgiver nye bøger, men sidste år var vi alligevel heldige, og fik æren af at læse The Ickabog, som Rowling udgav i november.

Nu er hun tilbage med endnu en udgivelse, og denne gang er det altså en julehistorie! 

bottom of page