top of page

Magiske Dage Odense

Derfor skal du tage med!

Efterårsferien 2021 nærmer sig med hastige skridt, og jeg kan da umuligt være den eneste, der glæder mig? Både på grund af ferie, men også årets magiske begivenhed: Magiske Dage i Odense! Jeg glæder mig super meget til årets MDO, især fordi det jo ikke blev afholdt sidste år, så jeg er ekstra meget på i år! Så nu vil jeg altså lige komme med et par grunde til, hvorfor du burde overveje at tage med til Magiske Dage Odense 2021. Datoen får årets magiske festlighederne er d.20-23 oktober!

MD_logo_web150x150.png

Bare lige for at afklare det for alle, så er det her blogindlæg ikke skrevet i sammenarbejde med Magiske Dage eller noget i den dur. Det er bare mig, der gøgler rundt! 

Aktiviteter for alle aldersgrupper!

Magiske-dage-ballet-Niels-Holmgaard_0.jpg_h=19fdb4df&itok=oY8XwXid.jpg

Hvis man aldrig har været til MDO før, kan man sikkert godt sidde med tanken "Jamen, er det ikke for børn?" Og jo, det er det også, men det er også for unge, voksne og gamle. Der er en laaaang række af aktiviteter i løbet af alle dage, og der er noget for alle aldersgrupper! 

Der er blandt andet en masse værksteder, som især kan være sjov for de yngre. F.eks lav din egen tryllestav, din egen magiske amulet og græskarudskæring.

Til den ældre aldersgruppe er der ting som magiske cocktails, en stor middagsfest, karaoke osv. Så der er 

altså noget for alle, og de har et rigtig bredt program. Asti afsted med dig! 

Jeg ved, at der findes rigtig mange kreative cosplayere i Danmark, og en 'festival' som denne er altså en kanon mulighed for at hoppe i det perfekte fantasy-outfit og udleve drømmen som din yndlingskarakter. 

Det skaber en mega fed stemning, når der er så mange cosplayere, og det er altså kun fantasien, der sætter grænser. Har du lyst til at være en hobbit eller alf fra Ringenes Herre? En karakter fra Harry Potter? Eller måske en legendarisk karakter fra Game of Thrones? Kast dig ud i det! Jeg kan love for, at folk synes, det er mega fedt, når folk går all in på cosplay! 

44316729_1380610215407807_6013151782895616_n.jpg
DSC08266.jpg

Hvis du aldrig har været i Odense før, eller det er længe siden, så burde du altså gøre det under MDO! Så oplever man jo både Odense og Magiske Dage på én gang. Det er da skide smart! 

Odense er super hyggelig under MDO, og der er god stemning rundt i gaderne alle dage. Selvfølgelig er der rimelig mange mennesker, så det er måske ikke det perfekte tidspunkt at lege turist på, men gaderne er pyntet op, og MDO er altså ikke kun ét sted i byen, men kan findes rundt på alle de små gader, haver og pladser. Der er altså intet hyggeligere end at gå rundt i gaderne og være omringet af fantasy-fans i alle aldre! 

Og sidst med ikke mindst, så er det her altså en helt oplagt mulighed for at bruge lidt tid med dine venner. Vi har i næsten to år egentlig holdt os indenfor, og vi har ikke rigtig deltaget i så mange kulturelle ting med vores venner, som vi måske normalt ville. Så har du nogle venner, som er Harry Potter fans, elsker fantasy eller bare lige trænger til at opleve lidt magisk, så tag dem da under armen, og vis dem Magiske Dage. Som jeg allerede har fortalt, så er der så mange aktiviteter, I kan vælge at deltage i. Kom lidt væk fra den stressede hverdag, og tag dine bedste venner med til Odense!

AMagi-800x480.jpg

Det var altså nogle af de årsager til, hvorfor jeg synes, at du skal tage et smut til Magiske Dage Odense. Om du har været der før, eller aldrig oplevet det, så er 2021 altså året, hvor du burde gøre det! Har du et yndlingsminde fra dine år til Magiske Dage? Så smid det da lige i kommentarfeltet!

Til vi ses igen,

Francis Walker 

Kæmpe mulighed for at cosplaye!

Oplev et magisk Odense!

Hæng ud med dine skønne venner!

bottom of page