top of page

Det er nemlig lige præcis, det vi gør! Vi søger relationer i alle former og størrelser til vores månedlige blogindlæg "Relationshjørnet". Men hvad er Relationshjørnet egentlig? Det er et IG opslag, hvor vi hver måned belyser én af de helt fantastiske relationer her på siden. Romancer, venner, fjender, familier, you name it. Der er ingen grænser for, hvilke relationer vi belyser i opslaget, og det er her, du kommer ind i billedet.

Sidder du inde med en genial relation, som du gerne vil have med i relationshjørnet, så send en ugle til Edith Kerrigan med navnene på dem der indgår i relationen, samt et par få stikord om, hvad relationen er. Det behøver faktisk ikke en gang at være din egen relation du sender ind. Det må gerne være andre! Følger du med i andres relationer og tænker "ej, dem vil jeg faktisk gerne vide lidt mere om", så send relationen ind til os. Vi tager imod alle relationer!

Har man været med før, er man også velkommen til at sende sin relation ind igen. Vi gør dog opmærksom på, at vi prioriterer relationer der ikke har været med først.

Vi ser frem til at kigge nærmere på alle jeres geniale relationer.

SoMe-teamet

SoMe-teamet søger relationer

bottom of page